Home

[magic_carousel settings_id=’7′]

Soepele, supervrolijke doeken van katoen, linnen en/of bamboe die snel drogen en geweldig absorberen, dat is de beste definitie van een hamamdoek. Oorspronkelijk ontstaan vanuit de traditionele badhuizen, veroveren ze intussen de ganse wereld. Van Australië, Amerika tot Zweden, de mooie kleuren en aangename stofjes bekoren iedereen. Uiterst efficiënt, licht en handig als badlaken, handdoek, strandlaken, bedsprei, picknickkleed, wikkeldoek, sjaal, tafellaken of yogadoek, stijlvol als sierkussen op elke zetel, tuinbank, bed of sofa...

Hamamdoeken zijn van alle markten thuis en worden met veel zorg geweven op ambachtelijke weefgetouwen. Gemaakt van sterk absorberend katoen, linnen en/of bamboe voelen ze comfortabel en zacht aan. Net daarom wil Trinette ze allemaal in huis. Om te gebruiken en te geven. U toch ook?
Snelle verzending. Gratis levering vanaf 100 euro.

Perfecte kwaliteit

Trinette zoekt steeds naar de beste kwaliteitsstoffen en unieke designs. De stoffen worden op traditionele wijze geweven in Turkije, de kussens worden door Trinette in België ontworpen en afgewerkt. Zo halen we het beste van beide werelden in huis.

Flexibel in gebruik

Reisje gepland? Neem vooral een hamamdoek mee. Ze nemen weinig ruimte in, zijn licht van gewicht en drogen supersnel. Blijf je thuis, doen hamamdoeken en -kussens je dromen van mooie bestemmingen en vrolijke dagen.

Het ideale cadeau

Zoek je een cadeau met inhoud? In vele landen geeft men hamamdoeken bij grote
ceremonies. Hoe mooier de doek, hoe groter het respect. Trinette heeft deze filosofie
helemaal begrepen, mooie doeken of zachte kussens passen volledig bij een gastvrij
karakter.